• Pronunciation
 • Try to pronounce
 • Meanings
 • Quiz
 • Collections
 • Wiki
 • Sentence
 • Comments

Learn how to pronounce tirana

tirana

Listen tirana pronunciation
X
Rate the pronunciation difficulty of tirana
3 /5
(10 votes)
 • Very easy
 • Easy
 • Moderate
 • Difficult
 • Very difficult
Thanks for your vote!
Pronunciation of tirana with 1 audio pronunciations
Listen tirana pronunciation 1
0 rating rating ratings
Record the pronunciation of this word in your own voice and play it to listen to how you have pronounced it.
Practice mode
x x x
Recording
Click the record button to pronounce
Click the record button again to finish recording
You can contribute this audio pronunciation of tirana to HowToPronounce dictionary.

Have you finished your recording?

Have you finished your recording?

Thank you for contributing Congrats! You've got the pronunciation of tirana right. Keep up. Oops! Seems like your pronunciation of tirana is not correct. You can try again.
Original audio
Original audio
Original audio
Your audio
Your audio
Your audio
Congrats! You have earned {{app.voicePoint}} points
Can you pronounce this word better
or pronounce in different accent or variation ?
Contribute mode
x x x
Recording
Click the record button to pronounce
Click the record button again to finish recording
You can contribute this audio pronunciation of tirana to HowToPronounce dictionary.

Have you finished your recording?

Have you finished your recording?

Thank you for contributing Congrats! You've got the pronunciation of tirana right. Keep up. Oops! Seems like your pronunciation of tirana is not correct. You can try again.
Original audio
Original audio
Original audio
Your audio
Your audio
Your audio
Congrats! You have earned {{app.voicePoint}} points

Meanings for tirana

It is the capital city of Albanian city which is popular for its National History Museum.
0 rating rating ratings
The capital and the most populous city of Albania
0 rating rating ratings

Thanks for contributing

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Learn more about the word "tirana" , its origin, alternative forms, and usage from Wiktionary.

Quiz on tirana

{{view.quiz.name}}
{{quiz.name}}

{{ quiz.name }}

{{ quiz.questions_count }} Questions

Lets play
Show more fewer Quiz

Collections on tirana

{{collection.cname}}
{{collection.count}} View collection

-Private

-{{collection.uname}}

Show more fewer Collections

Wiki content for tirana

Tirana - Tirana (në të folmen tiranase: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë.
Tirana Business University - Tirana Business University njihet gjerësisht si shkollë e lartë e fokusuar tek cilësia dhe harmonizimi i teorisë me praktikën.
Tirana East Gate - Tirana East Gate TEG, (në shqip Porta Lindore e Tiranës) është një qëndër tregtare në Tiranë e hapur në vitin 2011, ajo ndodhet 4 km nga qendra e Tiranës në drejtim të Elbasanit.
Tirana 1 - Tirana 1 është një nga njëmbëdhjetë mini-bashkitë e Tiranës. Njësia ka rreth 70.000 banorë. Kryetari i njësisë bashkiake është Lindita Nikolla (PS).
Tirana 10 - Njësia 10 ka rreth 24.000 banorë.Aktualisht administratori i kësaj njësie është Znj.Karolina Kostallari.
{{wiki_api.name}} {{' - '+wiki_api.description}}
Show more fewer Wiki

Examples of in a sentence

Wikipedia Weekend Tirana 2015
0 rating rating ratings
Wiki Weekend Tirana 2017
0 rating rating ratings
Perfundon Edicionin e 8-te Tirana International Film Festival
0 rating rating ratings

Thanks for contributing

tirana should be in sentence

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Add tirana details

Phonetic spelling of tirana

Thanks for contributing

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Synonyms for tirana

Thanks for contributing

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Antonyms for tirana

Thanks for contributing

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Translations of tirana

Thanks for contributing

You are not logged in..

Please Log in or Register or post as a guest

Comments about tirana
{{comment[1]}}
{{reply}}
{{comment[0].pname }} {{comment[0].pname }} {{comment[0].pname}}
Private
{{comment[0].pmsg}}
{{reply}}
{{reply.cname }} {{reply.cname }} {{reply.cname }}
{{reply.cmsg}}
Private

Tirana in albanian pronunciations with meanings, synonyms, antonyms, translations, sentences and more.

The right way to pronounce the word jirafa in Spanish is?

hiraf-fah
hir-aff-ah
hir-affah
Ask your friends
X